Контактът Предстои - Ащар

Ащар

Ащар говори чрез Филип: Контактът предстои

5 април, 2014г.

Ние, вашето Галактическо Семейство сме в процес на организиране на физически контакт с вас. Това предстои. Контактите ще се осъществяват на индивидуално равнище и ще бъдат върху любимата планета Земя. Няма да има масови приземявания или взимания на борда на космически кораби. Ние ще посетим онези от вас, които са успели да повдигнат енергийните си вибрации до ниво, което отговаря на нашата собсвена енергийност. Подобно общуване изисква голямо приспособяване на енергийните ни носители/тела.

Нашите енергийни нива се различават значително и за да се справим с разликата, ние трябва да понижим до известна степен енергията си. Това е минималният допустим енергиен праг и престъпването му, би довело до сериозни вреди. Поради тази причината, вие ще ни виждате полвинчато.

Филип: Какво очаквате от нашите контакти и по какъв начин ще се осъществяват те?

Можем да ви уверим, че няма да се появим внезапно от нищото, да ви изплашим и предизвикаме неприятно усещане. Контактът ще се случи в ситуация, с която ще сте добре запознати. Всеки контакт ще бъде индивидуален и съобразен с вас и ще покрива собствените ви нужди.

Съществуват много възможности за постигане на целта ни за връзка с вас без това да ви изплаши сериозно. За някои контактите могат да се случат докато са на разходка или релаксирайки пред телевизора. При други може да се стане докато се подготвят за медитация в някое тихо кътче на дома. Вариантите са безброй, но винаги фокусирани върху вашето благополучие.

Въпреки че всеки контакт ще бъде индивидуален и пригоден за случая, всичките срещи с вас ще спазват основните принципи. Контактите ще се случват когато сте в будно състояние, а не по време на сън или медитация. Важното е да сте напълно събудени и заземени в своето тяло. Ще усещате с всичките си сетива. Ще се почувствате по същия начин все едно сте срещнали обичан член от семейството или добър приятел. Всъщност, Ние сме вашето семейство!

Ще имате възможността да направите снимки и записи. Моля, разпространете ги широко! Можете ли да си представите какво влияние ще окажат те върху процеса на Разкриването!? Мислете мащабно! Ние знаем колко обичате Себе си и не се съмняваме във вашата креативност в правенето на снимки с нас.

Съществува известно притеснение затова как ще общувате с нас.

Първо, ние сме също толкова нетърпеливи за среща и повторно обединение. Ние също изпитваме „нервност” и разбираме колко неспокойни можете да бъдете при появата ни. Вслушвайте се в сърцето си и следвайте неговите насоки. То ще ви подскаже перфектното поведение за целта.

Филип: Моят следващ въпрос е: „Кога ще се случи контактът?”

Както беше казано по-горе, той ще се случи когато повишите достатъчно своите вибрации и в най-добрия възможен случай.

Много контакти вече са се осъществили. Понеже все повече и повече от вас достигат изискваните енергийни нива, контактите ще се засилят изключително. Думите са недостатъчни да изразим дълбоката си радост от срещата ни „очи в очи”. Останете в мир и бъдете убедени в нашата безконечна Любов към вас!

От името на Галактическото Семейство, ваш брат - Ащар

Източник



Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com



Мелин разказа за своя контакт, можете да прочетете тук:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

49 comments

  1. До скоро обясняваха, че контакта ще е масов, сега вече е индивидуален и само при условие, че достатъчно си повишим вибрациите. Догодина ще го пишат пак същото, а контакта все още ще предстой......в зависимост от нашите вибрации.
    Отдавна вече никой не ги чака.....от 10 години чета всички ченалинги и все всичко предстой.
    Да е жив и здрав Ищар!

    ОтговорИзтриване
  2. Разочарована съм. На толкова познати и приятели обяснявах, докъдето ми стигат познанията и изведнъж сега - завой. Станах ' Лъжливото овчарче '. Не знам какво и как измерват, но около нас усещам дори по-силни негативни отношения, като да си в трафопост.
    Как да квалифицирам заплахата на съседа, който казва на сина ми : "Ще те пребия и ще те излежа и т.н. '? Къде са му вибрациите , които са изпратени за него или е бил 'На сянка'... Все още тук е по-добре този, който е по-нагъл и безочлив. И с него няма да се срещат ???
    Така се надявах да кацнат пред Народното събрание, но уви ...
    На кого да вярвам ???

    ОтговорИзтриване
  3. Здравеи те на всички . И на мене ми е много тешко че няма никои да ни помогне като кацне някаде.
    Но както казаха много пъти те няма да ни свършат работата само ще ни " помогнат "
    Този дето вика " "Ще те пребия и ще те излежа " " тои си служи на мрака и квото и да му кажеш никаква файда
    Нещата са много сериозни и миризливи , нашите богове и богини се подхранват с енергиятана мрака , тоест с негативните емоций които излъчваме и ако заживеем всички щасливо нема кво да ядът
    Но въпреки всичко от март и април енергията на земята е 50% мрак 50 % светлина значи има напредък и сега хората имат право на избор а преди го нямаха , но те са много силни и не искат да преминат към светлинат държат си на мрака.
    Мене лично ме тормозят непрестано и на моменти едва издържам
    Да контакт има но за жалост е само с мрака и те са доста гадни

    До сега не смеех да коментирам но 16.4,2014 пуснах един доста агресивен коментар и естествено сега го няма ? Защо ли :)))))
    Виждам че вече е достигната кретичната маса от духовно пробудени хора и мисля че трябва да си направим форум - които е по на ти с нета да дава предложения
    Аз се надявах че ще можем да се съберем по телепатия понеже има много ВЪЛЦИ В ОФЧИ КОЖИ ома явно ще трябва да разчитаме на добрия стар Нет
    Ако искаме да живеем в мир , любов , щастие и хармония трябва да започнем да се събираме и да деистваме - никакви извън земни няма да се намесят и да го направят вместо нас
    В началото ще е много трудно но с силна вяра вярвам че ще успеем .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз минах през тази енергийна вихрушка - жестоки атаки на астрално ниво, борба на противоположностите, в която успях да оцелея. Събрах толкова много противоположности в мен, и те така се скараха вътре в мен, че без малко да ме унищожат. Събират се много лесно: вървиш си по улицата и осъждаш хората, гледаш телевизия (особено новините помагат тук много) и събираш противоположни на самия теб чрез осъждане. Не ви подтиквам да го правите обаче, защото сдобряването им е тежка задача, която обаче няма къде да изхвърлиш, "не съдете за да не бъдете съдени" - с това са се опитали да ни предпазят. Накрая успях да ги обединя и бях на фино ниво там където сме равни и това е най-голямото щастие - да няма с какво да се гордееш над другите и те също не се гордеят и не иска никой да властва, защото всички стигнали до там чувстват своето единство и знаят, че това е истината на хармонията и щастието.
      За късмет наскоро направих един сайт именно с тази цел, за която ти говориш. Заповядай и пиши и който има мнение и иска да го изрази нека го направи. http://misli.cc5.info/

      Изтриване
    2. ... и още нещо има, което е в основата на фрагментацията (разединението) на съзнанието на хората и следствие от това - осъждането и изострянето на борбата на противоположностите. Това е понятието за грях, което е било усърдно въвеждано в съзнанието ни за много дълъг период от време. Как можеш да обичаш света или човека ако смяташ, че той е грешен? Как може човек да обича себе си при положение, че е грешен? Грешните неща не предизвикват любовта ни, а осъждането и опит да ги поправим, а ако те не искат да бъдат поправени, тогава - унищожени за да бъде всичко съвършено. Но това е голямата лъжа. Всичко е съвършено! Но ако убедиш някой, че той е грешен, идват след това всички останали емоции на разрушението като осъждане, вина, срам, страх ... Парадигмата за грешният свят и натрапването, че човек е грешен изначално, което значи, че е някаква грешка на системата е довело до осъждането и в крайна сметка на разделението и откритата вражда и борба за власт на планетата ни. Това води до разрушителни последствия, защото мислите се реализират. Съвършени сте, и останалите хора също. Просто някои хора още не са стигнали до това осъзнаване и още не са се освободили от програмата Луцифер и я подхранват с емоциите си, а те са енергия без която тя не може да съществува. Голяма част от хората ще осъзнаят кои са - с наша помощ също, защото ние не сме врагове един на друг и всеки човек е чист в своя произход дори да не го е осъзнал. Не всички търсят, но тези, които го правят ще осъзнаят, своята вътрешна чистота, а тези които нямат желание и не търсят ... за тях не знам, има си място за всичко и време да направят нов опит ще им се даде, но вече на друга планета на ниските вибрации, защото нашата качва ниво в момента и няма да е подходяща за тях.

      Изтриване
  4. Сълзи незнам как се предават с думи но това излиза от очите ми
    Днес преживях много гаден ден за да ми позволят да напиха това , нещата са много много сериозни и няма начин да се предадат с текст
    Трябва да се комуникира на енергиино нива за да може да се предаде цялата информация
    Аз съм светлинен работник инкарниран на земята при вас хората и имам много идеи как да се освободим но сам немога да направя нищо нужна ми е вашата помощ единствено ме претисняват ВЪЛЦИТЕ В ОФЧИКОЖИ
    Вашите богове ме даржат в " затвор " не е физически с решетки и окови но е затвор и нищо немога да направя.................................


    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен 20 април 2014г Следващият път се появете като бебета и ако почнат да ви разпознават се превърнете в скорпиони и жилете;

      Изтриване
    2. Жилете ощипете раздрусате ги, само не ги оставяте да си вървят.Те имат много повече нужда от ВАС. Но то такова ОФЧЕ стадо и да се роди трудно ще се отчува.

      Изтриване
  5. в този саит имаше и добри неща помогнаха ми в някое отношение ...взех каквото ми трябва и не мися да следя по нататачните съощения ... каквото дойде ще се види ... караите я по яваш без да се впрягате толкова контакт не ми е нужен харесвам живота на земята сега съм тук друго не ми трябва ...макар че съм много любопитен но така е като си знаел целия филм и после те връщат на земета и си забравил вси ... един ден пак ще си спомня какво е да си там ... а до тогава Мир !!! Амин

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да бе да...... не нужен само за това бленуват.СТОП при тях,не действа може би както се очаква,завиват в обратна посока после ляво и изгубват пътя,чакат да дойдат нашите но нашите и те се запъват и те не идват.ТАКА СЕ РАЗМИНАТ-като бързи влакове.Ние в това отношение сме СПЕЦИАЛИСТИ няма кои да ни БИЕ.Трябват спешни мерки,това е лудост,както сме я подкарали ще направим 20-30 години като нищо.Предлагам контакт ВЕДНАГА.

      Изтриване
  6. Който вярва в бог не губи пътя братко :) Защо ви са чуждоземци щом сами не можите да се справите и за къде си се разбързал за всичко си има точно време . нито секунда повече или по малко. във вселената няма нищо случайно трябваше да сте го преумяли вече ...Бог забавя но незабравя.. няма да отричам че с мен работиха доста работици на светлината за да ми помагат ... нз какви бяха -ангели , извънземни или др. знам само че не ми трябва доказателство за да знам че Бог съществува ... няма да стане по този начин по който си мислите ...идват извънземните с корабите и ни показват технологиите и там пътя .... ще стане това но чрез самите нас хората ...със самата еволюция само че просеса сега ще е по бърз ... скок в новото измерение чрез изчистване от старото но то трябва да стане при вси ... не трябва да остане и кътче от старото съзнание ...Търпение се иска ...

    ОтговорИзтриване
  7. Здравеите благодаря ви че се включихте
    Всички сте прави в това което споделяте всеки от нас е на индивидуално ниво на развитие и всеки трябва сам да се справи със своите разни неща , много е важно да не се осъждаме един друг и да не си насаждаме вина за това както споделя " Assertt Yav " а саита които е предложил Анонимен
    сега ще го разгледам .
    Искам да ви питам имате ли духовни преживявания по време на сън понеже те протичат в 4-то измерение а за по напредналите може и в 5-то .
    Там става индивидуалното обучение и изчистването на кармата .
    Искам да споделя лично че вечерта след коментарите ми имах голям напредък , тъмните богове ( след дълги преговори ) затвориха врата в главата ми през която проникваха и ме подлудяваха и освободиха кодовете от тялото ми които задържаха негативните енергии в мен.
    Те твърдят че имам много карма натрупана и затова го правят но и има и друга деиствителност или реалност те използват кармата като предлог да попречат на работата ми и развитието ми .
    И така искам да ви посъветвам да разговаряте с тях и да изискате от тях правото си на развитие независимо каква карма имате просто им кажете че Бог позволява всички неща и каквото и да сте сторили е било необходимо за развитието ви че това са вашите уроци и че сте ги научили .
    Това е само един пример деистваите индивидуално според собственото си същество .
    Мислех и за друго но ми се изплъзна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се за благоприятното развитие, което си постигнал. Системата на власт се разпада тотално. Ние сме били плячката и в неопределена степен част от нашето съзнание е участвало в подкрепата и разширяването на системата на властта. Това е причината този процес на очистване да изисква време и лично усилие, защото сякаш част от нас, която по принцип е чужда, натрапена, но все пак е била в нас трябва да бъде отхвърлена, като външна не от нас част. Тези чужди програми трябва да получат отказ да бъдат легитимирани като част от нашата същност, защото те и не са. Това може да се усеща като борба вътре в душата на човека, която отказва да се ръководи от чуждите парадигми проникнали в нея и прехвърля отговорността за своята същност върху нивото на божествената неугасваща светлина, която обединява всички противоположности, като отнема контрола от тях за да настъпи хармония на енергиите от всяко ниво.
      Най-силно от превземането на астралното ниво на човека страдат политиците. Те естествено са били с най-висок приоритет на плячкосване и завладяване и това е нормално, тъй като при досега изградената система от власт на Земята те са били тези, които са вземали решения за цели народи и са реализирали по този начин властта на астралните покушители в земния план.
      До скоро бях много зает да обвинявам политиците, до един се държат сякаш са си загубили разсъдъка, но това на практика е точно така и след като разбрах каква плячка са станали за тези чужди на нас сили, преосмислих позицията си. Техните астрални планове за превзети за изпълнението на деструктивни програми чужди по произход на човечеството.
      Това е било прилагано от високо развити в технологично отношение неземни цивилизации, които са извършвали манипулиране и изменяне по изкуствен начин на материалната и духовната (има и такава) ДНК на човека. Така са придобивали контрол върху душата на човек, чрез въвеждане на чужди кодове в нея, които са поемали контролът и са потискали божественото управление заложено изначално в човека. Цялата тази манипулация сега се разпада.
      В защита на тези цивилизации, които са извършили тези неща мога да кажа само, че това много ни измъчи, но и допринесе за нашето развитие като разумни енергийни системи вече способни да разпознават добро и зло или казано по друг начин вече можем да определим векторът на насоченост на многообразни от енергии с различен знак и по този начин да определим как съответната енергия ще повлияе на пространството и до какво ще доведе в него, разрушителна ли ще се окаже или съзидателна. Това знание е безценно и ще ни служи когато ни бъде дадено да участваме в плановете на Абсолюта, които са да творим, първо заедно с Него, а след това и самостоятелно нови светове, в които един път създали ги ще се грижим за тях и ще разпространяваме знанието на светлината в тях, както сега нашият Отец, енергийната първопричина създала ни, се грижи за нас като за части от самия Него, които го съставят.

      Изтриване
  8. "В името на моят Висш Аз заявявам, че прекратявам и анулирам всичките си споразумения и договори с тъмните сили, независимо от тяхното съдържание.
    В името на моят Висш Аз заявявам, че сега съм свободно и суверенно същество на Светлината!"

    Преди време, мисля че точно в този сайт прочетох една публикация по повод някакъв специален ден (мисля през м.май миналата година, но не съм съвсем сигурна и не ми се търси сега) , в който ден бяхме призовани да направим това изявление, за да помогнем на Земята да се освободи от негативността. Ако на някой му харесва и смята, че ще му послужи, нека го използва, когато и колкото му е нужно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Какво ще значи духовно преживяване по време на сън, ако от известно време не помниш сънищата и тях ли имате във предвид?Общо взето се досещаме какво ни куца Като как се разтопява АЛЯСКА и защо иде РЕЧ ни замразява кръвта с изглеждащи добри пожелания и къде се подвизава през повечето време наистина ли е на север или това са си наши догадки,и затова ли се говори за специални дни?

      Изтриване
  9. Връщам се на темата и приветствам нашите потънали в тайнственост приятели извънземните с приказката за лъжливото овчарче, защото явно много са развили технологиите, но поради това не им е останало време да си напишат приказки:

    „Имало една време едно овчарче, което много лъжело. Всеки ден! И всеки ден някой се хващал на лъжите му и му се притичвал на помощ. Така докато един ден хората просто спрели да му обръщат внимание. И точно тогава се случило нещастието. Овчарчето наистина имало нужда от помощ, но нямало кой да му помогне, защото вече хората не му вярвали. И то било изядено от вълк.“

    ... това е накратко приказката. Ние земляните даваме нашето разрешение да я вкарате във вашата база данни за да бъде научена от всички цивилизации.

    Защо толкова дълго подклаждат интересът ни към тяхното идване, като при това контактът ту е масов, ту индивидуален, променят непрекъснато текстовете, но едно нещо никога не се променя: „ЩЕ“, „Чакайте“? Отговорът на този въпрос се крие в миналите ери (Атлантида, Лемурия и т.н.). Какво се се случило с тези цивилизации?

    Във всеки период (26 000 години) се случва едно и също. Технологично развити цивилизации се борят за влиянието върху планетата Земя. Целта е психичната енергия на хората. Всяка раса участваща в тези войни за божествена енергия цели да завладее възможно най-много генератори на енергия – човешки същества и по-скоро тяхното съзнание. Всеки път преди края на този цикъл расите представят пред човечеството чрез канали своите парадигми като целта е съзнанието на хората да се ангажира, да подкрепи и приеме именно тяхната парадигма, а не на някоя от останалите раси. В каквото вярваш – за това и генерираш енергия. Това, в което вярваш се превръща в твой бог. Това са били фалшивите богове, които всеки път успяват да подведат човечеството, въвличащи ги в техните битки за нашата енергия, в резултат на което всеки път (на всеки 26 000 години) става унищожение на планетата за да може да се преразпредели енергията спрямо това кой колко генератори на енергия е „спечелил“. Това се е случвало до сега. НО НЕ И ТОЗИ ПЪТ. Сега не стана това, което по традиция очакваха ...

    ОтговорИзтриване
  10. ...
    Сал Ракели пише за това следното:
    http://blog.cc5.info/wp-content/uploads/2014/04/Сал-Ракели-послания-на-Основателите.pdf
    ...
    „Най-значимото посещение на сирианите се случило след разрушението на
    Атлантида. Атлантида загинала в резултат на война между плеядинците и
    орионците. Сирианите почти не взели участие във военните действия, разрушили
    Атлантида.
    Лемурийската цивилизация била разрушена основно от драконите и
    орионците. Но за драконите ще говорим малко по-късно.
    В митологията ви, сирианите са били боговете на древна Гърция и Египет. Те
    са били и на други места, където са станали доминираща сила на вашата планета.
    Сирианите дошли във форма от четвърто, пето и шесто ниво на плътност, а в
    някои случаи даже от седмо ниво. Когато пристигнали на Земята, те са
    притежавали свръхсила или свръх способности, като по този начин са
    превъзхождали способностите на орионците и плеядианците. Затова веднага
    започнали да им се кланят като на богове, както е записано във вашите
    исторически книги.

    Мнозинството, ако не всички богове от гръцката и египетската митология,
    били от звездните системи на Сириус А и Сириус Б. Един от най-известните
    богове бил вашият библейски бог Йехова.
    Богът, познат като Йехова, бил сирианец от седмо ниво на плътност, дошъл на
    Земята в естествена форма. Веднага населението от Плеядите /Сириус започнало
    да му се покланя. Този конкретен сириански бог понижил своята вибрация като
    приел поклонението, благоволението, обожествяването му от масите. От този акт
    той затворил собствената си еволюция.
    В стария Завет на вашата християнска библия можете да прочетете истории,
    описващи геноцида, инквизициите, войната, контрола и манипулациите, станали в
    резултат на развращението на Йехова.“
    ...

    На приказки и послания всичко е прекрасно. А после се чудим защо има войни на Земята, защо планетата се управлява от политици без морал, защо има разделение в обществото, бедност и несправедливост. Така е. Мед капе от устата на искащият да добие власт над божествените създания – хората.

    Целият този процес е подобен на политическа предизборна кампания пълна със сладки обещания, след които следва власт и разпад на подалите се на фалша. Всъщност политическата система и „изборният процес“, в който като роби гласуваме да изберем новите си политически господари на всеки 4-5 години е взет именно от техните парадигми на борба за власт за нас и нашата енергия, и след като гласуваш за тях до следващите избори никой не те пита и никой не го интересува мнението на народа. „Изборът“ е сведен само да ги качиш на власт. После още 4 години власт до следващия „избор“.

    Това е жалката, но истинска история на Земята и нейното самоунищожение до този момент.
    Сега нашите приятели от извънземните цивилизации не ги искам тук на Земята докато не се сетят за своя Източник на създаване и докато не осигурят своето единство и не усмирят желанието си да властват. Защото не във властта е силата, а в истината и докато не го разберат да стоят далеч от нас, божествените същности – хората.

    В Космоса има много цивилизации, но също има и Бог обединяващ всичко.
    Има власти (разделяй и владей), но има също и хора – био-космическа енергийна същност (обединявай и обичай). Хората взети заедно са като копие на Космоса и техният божествен произход и цел е да обединят и дефрагментират информацията (цивилизациите) просто защото го могат и за това са създадени и това е неизбежният изход от програмата, когато тя ще се смята за изпълнена и приключила, а великата Неутралност (хармония) ще се разлее из цялото космическо пространство.

    Ние нямаме врагове, а само приятели, защото сме божествени по произход, а Цялото не може без нито една от неговите части. Но частите трябва да се примирят и да се сетят от какво произхождат. Докажете че можете да го направите и тогава заповядайте, но не с пропаганда на парадигми, а истински.

    ОтговорИзтриване
  11. какво е моето лично виждане ;;; Ние хората сме един интергалактически подор от циливизации участващи в един неповторим проект наречен земен живот ... телата ни са просто аватари, душата това е нашата истинска същност .. съзнанието е индикатор за нивото което си достигнал.. първото ни ниво е да се достигне сливане на душата със съзнанието за да се премахне дуалността . чакате извънземните а всъщност ние не сме земляни.. тук сме за кратко за да си изиграем своята роля и да се завърнем там от където сме дошли.. земята е ноевия ковчег ... и още нещо мисля че сме затворени в черна дупка ... друга реалност където ни се струва че сме сами и няма други .. това е било направено умишлено за да може да започнем от началото на изграждане на цивилизация след като сме достатачно подготвени завесата ще падне. и си мисля че сме по близо от всякога ... този интер галактически подбор на цивилизации е направен за се разбере веднъж завинаги че всички сме едно и точно ние сега сме главните герой във филма а не тези извънземни с технологиите ...те ще научат от нас целия си урок !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте усещам вълнение от това което се надига тук а вие ?
    Assertt Yav ме накара да се смея с глас за лъжливото овчарче , браво хареса ми . Виждам че си събрал много информация за играта която се разиграва на земята но чувствам че имаш малко болка и гняв от това че други хора са се опитали да те разколебаят и да те убедят че това не е така
    Ако съм прав хич да не ти пука ако греша пак :)))))))))
    До жената която предлага техниката за изчистване на договорите - Да така е но кармата не може да бъде анулирана .
    Аз мога да ти предложа прекрасна книга с такива техники за лечение и духовна еволюция . Книгата се казва Плеядианско Ръководство за събуждане на вашата божествена Ка от Амора Куан Ин
    Тя ме спаси от влизане в психиатриая преди 3 - 4 години
    Към всички нека да оставим кои кво е прочел това е било част от нашето обучение и да наблегнем на личните си преживявания и впечатления тоест индивидуалните уроци както е направил последния Анонимен.
    И за накрая искам да споделя преживяването си от снощи - Нашите богове и богини които са доста мрачни същности се обединиха и колективно ме лекуваха , между другото те са прекрасни лечители и много надарени същества но са избрали мрака и са се по-забравили в изследването му.
    Искам да ви посъветвам да не се страхувате от тях а да ги търсите (телепатично с мисъл те чуват всяка дума) и да настоявате да работят с вас , защото те също имат Бог които е техен създател и той ги води към изчистване на тяхната карма .Така че пак се вращам на мисълта че извън земните няма да ни свършат работата а само ще ни помогнат . Следвайте чувствата си и интуицията си ( това което е било абсолютно табу хиляди години) и те няма да могат да ви заблудят толкова лесно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами виж какво, всичко това са кодове, които носят различна степен изкривяване на пространството на пра-матрицата. Самите програми носещи този код силно искат да бъдат декодирани от нас и когато това стане, смятат мисията си за успешна, защото са ни помогнали в процеса на еволюцията на съзнанието. Всичко е информация и от моя гледна точка няма лоша информация. Всяка информация е полезна, тя тече в пространството, влиза като входяща информация. Ние сме осцилатори на енергия (информация) и след като информацията постъпи тя се обработва от нас. Обработката зависи от правото на свободен избор да решиш в какъв вариант да преработиш тази информация и след обработката да я излъчиш обратно в пространството. От това как си преобразувал входящата информация и как си я прекодирал при изходът ѝ зависи личният ти път и тъй като всичко е свързано влияе и на съдбата на цялото пространство. Всичко е толкова мащабно, толкова много информация има и толкова много осцилатори (преобразователи) на информация (енергия) има, че вариантите за развитие на бъдещето са неизброими, защото пространството е съставено от безброй много разумни енергийни единици и правото на личен избор на всяка от тях внася разнообразие и гради пространството. Всеки един от нас участва като творец на пространството.
      Пасивност не може да има, защото програмите са дадени да бъдат декодирани, информацията да бъде преработена и хармонизирана. След декодирането им от нас и те се радват, защото са допринесли своя дял в еволюцията на пространството, от което част са и те. Когато стигнем определено ниво на еволюция на съзнанието, заслугата ще е на всички страни от всякакъв знак, които са участвали в процеса и сърдити няма да има, а ще има обединение и радост от общия успех. Плюса и минуса са в основата на еволюцията. Единство и борба на противоположностите гарантиращи развитие в Космоса.
      Моята задача е да декодирам каквото мога и да разпространявам декодираната информация за да може еволюционният процес на съзнанието на Цялото да бъде ускорен, защото досега бяхме в многовековен цикъл на потиснато съзнание, което не е оправдава целта на създаването ни. Всеки трябва да участва в този процес, най-малкото защото той е интересен и ти предлага лично участие в създаването на Космоса и можеш да кажеш един ден, че си един от тези, които са сътворили заедно тази или онази част от необятното пространство.
      Ето на Салуса зациклилата програма работи от стотици хиляди години ... едно и също, а човечеството спи и не го интересува. Аз трябва да ги разкривам, защото и на тях им омръзна да ни гледат наивността и апатията, в която сами сме се забили. И тук нарочно писах за тази стара програма на сириусианците, която хвана ръжда не ами не знам какво:
      http://www.самосъзнание.com/2014/04/salusa-11-april-2014.html?showComment=1398249627631#c2083014399974743039
      Тези програми са дадени за декодиране, а не за да се отдаваме и в пълна пасивност да спим докато те искат да им се обърне внимание и да бъдат решени.

      Изтриване
    2. Веселине, и ти благодаря, че ни подтикна към активност.

      Изтриване
  13. хах усетихте ли се какво стана ??? лъжливото овчарче и то беше част от сценария ... всичко е такова каквото трябва да е ни повече ни по малко.... сети ли се някой какво стана наистина ?

    ОтговорИзтриване
  14. Ами аз не се сещам - сподели твоето прозрение.
    Assertt прав си за информацията и за декодирането и , много трудно се работи без информация съзнанието се побърква че не знае какво става , та нали тези които са ни поробили са го сторили и го правят благодарение на това че тук не се допуска да проникне светлина или информация.
    Първите хора са били с 12 спирално ДНК и са били жива библиотека , земята изначално е замислена като жива библиотека и космическите цивилизации са идвали да церпят знание от тук а хората са били библиотечни картони и в зависимост от степента на развитие на съзнанието всеки е имал достъп до определено знание или любов светлина.
    А това което казваш за Салуса и скрития сценарии които си видял аз лично също съм чувствал нещо нередно в тези послания но бях много зле и не съм задълбавал в тях приемам ги като някаква надежда за промяна.А сценария които описваш в коментара към салуса знам за него но мислих че са се отказали от него но сега като се замисля хората колко са наивни и дезинформирани наистина би успял блестящо дори сега
    Отивам да видя новия ченалинг

    ОтговорИзтриване
  15. Assertt как можем да се срещнем с тебе къде живееш

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Казвам се Явор и съм от София. Пиши ми на пощата или в google+

      Отдавна е било, когато тук са десантирали чуждоземци. Поблазнени от сладките им лицемерни думи на лъжа, ние сме се отдалечили от контакта си с източника и сме потъвали все повече в ниските плътности на материалния план. Всичко е станало така, както трябва да бъде. Наивността се лекува с лъжа, докато спреш да вярваш на лъжата и се преориентираш към истината. Затова всичко е точно така, както трябва да е, ни повече - ни по-малко. Ние сме светлината на света. Ние сме солта на земята. Но, ако солта изгуби сила, с какво ще се направи солена?
      Има информация, но е кодирана, което си е тъмнина, която ние превръщаме в светлина - декодираме я, излагаме лъжата на светло за да стане светлина. Всичко иска да живее в истината, но някои вече не могат сами да я намерят. Ние можем, за това сме създадени. Наистина на много места се говори, че сме жива библиотека на Космоса, нещо като негово копие. От тази гледна точка всичко съществуващо иска да постигнем успех, защото ние не сме хора в този смисъл, а сме тук за миг от вечността, защото тази еднаква за нас, космическите съзнания плътност, ни дава възможност за този обмен на информация.
      От моя гледна точка, ние сме създадени да не се съгласяваме с лъжата, защото само така вървим към истината, която е Цялото, а лъжата - това са отделните части на Цялото, които се стремят да го постигнат като се обединят. Нашата много-степенност на съзнанието ни позволява да приемаме информация от всички нива на Космоса и да разпространяваме тази информация на различните плътности (измерения). Така аз мога да давам и приемам информация на прост език, за тези, които са материалисти, мога да предавам и на духовни, на по-високите нива, където не се говори с думи - също. Мога да сменям начина си на изразяване според съответното ниво, за да бъде разбрана информацията.
      От една страна не можем да се съгласяваме с лъжата и сме длъжни да я разобличим за да намери пътя към истината, от друга този процес е придружен с вътрешно чувство на всеопрощение към заблудилата се програма, за да завърши процесът на духовното единение успешно, защото в многообразието на частите на Цялото се състои неговото величие и това ни позволява да хармонизираме това многообразие (еднаквото не можеш да хармонизираш), което е развитие и еволюция на Цялото и неговите части. Всичко, което пиша не е задължително да е вярно, но всеки има свой начин да обработва информацията за да я нагоди според собствената си система преди да я реализира, внасяйки в нея отпечатък на своята същност, което и гради разнообразието на пространството.

      Изтриване
  16. За кармата се спомена няколко пъти. Кармата няма чистене и това трябва да се запомни. Както измолването на греха е невъзможно, защото докато смяташ, че имаш грях - дотогава отричаш съвършеното си сътворение и вярваш, че всичко Съвършено, което е създадено в Първолюбов е несъвършено и мръсно, а това си е заемане на страната на тъмнината. Всеки човек подсъзнателно усеща, когато се моли за "опрощение на греховете", че този процес няма да доведе до нищо друго освен сам да се задържаш в нещо като цикъл, в който всички смятат, че Бог е машина за правене на грешни продукти - а това е НЕВЕРИЕ в най-висша степен и САМО-ОТРИЧАНЕ от съвършената енергия на Първолюбов създала нас и всичко. Този духовен вирус на тъмнината и духовното робство е наложен за да станем духовни роби и източник на енергия на развити технологично, но упаднали морално извънземни и общото име на програмата, под която са известни е Луцифер. Това е древното духовно поробване, от което не се ли измъкнем, ще свалим толкова вибрациите си, че ще отидем за рециклиране.
    Тук в блога ми съм писал, неща за "греха":
    http://blog.cc5.info/славяно-арийските-веди/натрапването-на-греха.html ... и предишната за греха прочетете.

    Тук има още по-шокираща информация, в която автора говори и за ЧУЖДА карма, която ни натрисат и ни пускат да я обработваме:
    част 1: http://www.spiralata.net/kratce/index.php/polezenpat/989-zashto-veche-ne-sam-svetlinen-rabotnik
    част 2: http://www.spiralata.net/kratce/index.php/polezenpat/990-kazhete-na-gospodarite-na-karmata-che-ste-suverenni

    Хора, НИЕ СМЕ В ЕНЕРГИЕН ЗАТВОР и ако вярваме на всичко, което ни говорят надзирателите и служителите управляващи този затвор - няма да се измъкнем. Ние нямаме досег с външният свят, само надзиратели с униформи са около нас и ние самите разминаващи се в така добре познатите ни затворнически дрехи. Но дълбоко в нас помним външният свят и свободата. Как ще изчистиш в този затвор чужда карма, като ТЕ продължават да я генерират в огромни мащаби и ни я слагат на нас, които доброволно се съгласяваме, че наистина я имаме и наистина сме "грешни" - НЕ, НЕ СМЕ! Аз го преживях това, през ада минах и се молих, и се унижавах и просих прошка и така най-голямата отрепка се почувствах, но по-зле стана. И тогава разбрах на кой се моля: Луцифер и казах: "НЕ! Това е клопка и аз не съм грешен, вкарват ме в клопка по този начин". И тогава в миг всичката духовна мъка и тъмнина изчезна за секунда и настана светлина и се почувствах свободен, какъвто и в действителност съм създаден.
    Не свикнах веднага да мисля във всеки един момент, че няма грях и карма, но това е било натрапвано на всички нас твърде дълго за да го избием от съзнанието си в миг, но ще стане. И когато това стане ще видя светлината в целият и блясък и почувствам безбрежната СВОБОДА, която ни е дарена по право при създаването ни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ... И трябва да се знае:
      ЧИСТЕНЕ НА КАРМА, АУРА, ГРЯХ
      са една и съща клопка, в която главното е вярването, че Бог е машина за производство на дефектни продукти, а това е най-голямото НЕВЕРИЕ съществувало някога в цялата Вечност. Трябва да се знае, че когато пиша "Бог", нямам предвид това, което се е натрапвало като невярна представа идващо от изкривеното съзнание на хората на НЕВЕРИЕТО, включително и в древните писания умишлено изкривили представата за Създателя. Тази дума е извратена до безумни размери и е замърсила цялото Истинско значение. Тези мащабни изкривявания на представата за Това, от Което сме съставени и произлизаме е подменило: истината с лъжа, светлината с тъмнина, свободата с духовно робство и ЖИВОТА с вегетиране в мрак и подчинението му.

      Изтриване
  17. снощи имах сън... макар че това вече не са сънища а преживявания от друго измерение съсвсем реалистичн и ... та в съня си гледам през терасата реших да погледна небето ,а там се водеще люта битка със самолети (кораби) изведнъж се отдели капсула от един от корабите ... и се насочи точно до мястото където живея ... в паниката си помислих че е бобма ... прибравих се оплашен вътре след което видях че държа някакъв брояч (часовник) показваше минути който остават ... след това изкочиха 2същества от телевизиония екран личеше си че са пришалци ... казах си ето това ше да е контакта за който говорят ... а дано ама надали :Д:Д: поканих ги да влязат ... но забелязах в очите им имаше тъмнина .. търсеха нещо незнам какво ...попитаха ме куде е и дали ще им го дам... веднага се осъмних и им казах нищо няма да ви дам ... мигновено съня спря сякаш спира телевизор... лудница пълна

    ОтговорИзтриване
  18. http://ierarxia.alle.bg/p/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/ --- прочетете тоа ////// Всичко трябва да има баланс ... баланса с всичкото сега ми светна целия този затвор защо е ..Assertt Yav това "аз не съм грешен" не е добре ...Ако си набравил нещо което да наруши баланса влизаш в енергииния затвор докато не усъзнаеш кое те изкарало от баланса ... грешки правим !!! въпроса не е тук съжелението и искането на милост за тях а да ги осъзнаем ... трябва да намерим баланса всички Човеци ... Това е нашата мисия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Половинчатото тълкуване на информацията е по-вредно и от липсата на тълкуването ѝ. Не може така да се вадят думи от контекста.

      Изтриване
  19. не става дума за тълкуване ... лично съм го изпитал с житеиския си път... ако се замислят вси са го изпитали... представете си че се учите да карате колело.. отначало не падате защото незнаете как да пазите равновесие падате удряте се ... и си казввате абе нещо не е както трябвва.. слагате помощни колела ... не падате вече ... осетилисте че баланс е нужен...слет извесно време махате помощните колела ... те вече не са ви нужни сами можете да се справяте... но осъзнаването и преодоляването е налице... честито вече карате колело... какво щеше да настъпи ако нямаше равновесие в вселената .... пълен хаос ... а Бог не е това... 1вия ни урок е болезнен дори тираничен ни се струва но всичко е такова каквото трябва да бъде "Анин"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. Има усъвършенстване на съзнанието и в това е смисъла, а постигането на хармония между енергиите, които са готови за това, осигурява неутралната енергия способна да твори.
      Но има хора тук, които ще могат да разберат пълният смисъл на информацията за вярата в греха и връзката му с неверието. А други няма да я разберат, но това не е причина да не я дам за вече готовите, тези които са "само на крачка" от целта.

      Изтриване
    2. Ти ми помогна да дефинирам за себе си много ценна информация. Много степенното пространство, както се подразбира от думата се състои от степени с различна плътност (измерения) , с различна честота на вибрациите, затова тук пристига информация, която не само се различава една от друга, но някой път може да изглежда, че си противоречи. Тя е за различни ученици така да се каже. Има Учители с различно ниво на знания за различните ученици. Ние като божествени същности неограничени с граници на познание, преминаваме школата на познание давана ни от Учителите, които са ни на разположение. Идва момент, в който си преминал школата на даден Учител и това е времето, в което изпитваш благодарност към него за всичко, което те е научил. Да се застояваш във вече изучена школа е застой и човек трябва да продължи пътя си на познание при Учител даващ нови и по-обширни знания. Всички Учители, които са ни дадени носят познание на различни нива, но носят ограничени познания, защото имат задачи да обучават хора с определен диапазон на натрупани знания. Има учители за началните класове и те не могат да преподават в университета. Има учители в университета, за които да водят часовете в първи клас ще бъде загуба на време тъй като не могат да предадат пълноценно потенциала от знания, с който разполагат на учениците от първи клас.
      Когато ние изучим школата на знания дадени ни чрез Възнесените Владици, се оказваме готови да постъпим в една друга школа - това е школата на Божественото Прозрение водена лично от Абсолюта. Тази най-висша школа е характерна с това, че в нея няма и не може да има каквото и да е ограничение на познанието, защото Абсолюта е в процес на не спираща дори за миг еволюция и е обединение на знанията на всички частици, на цялата информация. Тази школа е безбрежна и познанието в нея е безкрайно, а практическите занятия се провеждат вече в открития безкраен Космос.
      Не бива да мерим нашите различни нива на знания, защото съпоставянето е опит да поставиш едно нещо над друго, а това е желание за надмощие, желание да съпоставиш твоето ниво с друго за да го омаловажиш, а то е толкова ценно, колкото и всяко едно друго. Учениците от 8-ми клас не могат да се подиграват на тези от 7-ми клас, но им стискат палци в обучението, защото те практически заедно ще участват в съвместното познание на живота и ще градят заедно бъдещето си.
      Тук сме хора, чиито вектор на познанието е ориентиран не само в посока "нагоре", но и е голям интензитетът на енергията насочена за осъществяване на собственото ни развитие. В момента нивото на вибрации позволява да се извършва бърза еволюция на съзнанието на всеки.

      Изтриване
    3. Извинявам се, но трябва да коригирам собственият си текст. Звучи твърде лесно, блудкаво и утопично и се чудя как да го разваля малко. То е ясно, че всичко това става с вземането на много изпити, въобще не леки. Накрая те пускат в Ада и те чакат на изхода, ако излезеш - приет си. Е, развалих го малко, но така е по-истинско, а мен това ме интересува.

      Изтриване
    4. Яворе, речта ти се лее като чист планински поток.Не го казвам за да похваля личността ти защото тук става въпрос за неща над личностно ниво.От личен опит съм установил, че знанието на "човешко" ниво е просто възможността да използваш все по-разширен диапазон от изразни средства и интерпретационни механизми.Висшето знание е активно знание и се случва тук и сега.....и за него е необходимо високо енергийно ниво защото по същността си то е директна връзка с абсолюта, или казано по друг начин с всемирното информационно поле, а за да е реална, осезаема и приложима трябва да вибрираме на висока честота да съумеем да дешифрираме тсветлинните кодове които се леят непрестанно около нас.За да бъде един човек "учител" на по-високо ниво в това измерение трябва да разботи и с двата типа знание, демек да умее да изрази висшето знание в това пространство.Наличието само на "човешко" знание, което аз наричам академично, е празна работа....мъртва история....един склад с псевдоистини застинали във времето и пространството и много, много далечее от живия, вечно двищещ се и променящ се живот.

      Изтриване
    5. ...и понеже много може да се пише по толкова много въпроси а това е свързано с натискане на монго копчета и облъчване пред тия екрани, пред които много от нас така иначе изкарват по цял ден 7 дни в седмицата имам следната идея:
      Понякога, е така съвсем на свободен принцип да се опитваме да се събираме "единомислещи" така да се каже хора, по райони на малки групи, било то по разходки в планината или просто на седянки и полянки и да споделяме лични истории - опитности, идеи и т.н но да бъде очи в очи защото знам, че така се разказват истории и имат истински смисъл.....както древните народи предават знанията си от човек на човек.
      Не, че имам нещо против писането, дори обожавам да пиша, но това ми е усещането в каква посока може да се развива този порив към приятлтво, споделяне и обединение, които много от нас усещат.
      Пък и Дънов го е казал" Малки групи от по 10 човека, не повече могат да променят света" :)

      Изтриване
  20. ...Чета, и разпознавам себе си във всеки един от вас, разбирайте ме както щете:)
    Ще добавя малко статистика която прочетох пред малко от книгата на Друнвало Мелхиседек - Змията от светлина
    Посещаемост на церемония на Маите на могъщата пирамида в Чичен Ица:
    1985 г - Под 100 човека
    1995 - 42000 човека
    2005 - над 80000 човека....
    ....пробуждането настъпва с геометрична прогресия:)
    Ще започна да споделям лични преживябания лека полека с течение на времето...много са и са изумителни

    ОтговорИзтриване
  21. Абе, другари, тук няма ли опция за редкация на коментарите?! Че май ще бъда признат за светлинен работник - неграмотник:)

    ОтговорИзтриване
  22. Виждам, че хората се умориха от приказки, а и аз също, защото мъдруването както и преди така и сега развращава човешкото съзнание, а лабиринтът на учителите и техните заблуди е капан, който както си падаха, така и си падат хората.
    Никой няма да ни помогне. Повтарям: никой.
    Всички послания и канали са единствено помощни програми, които ще въртят една и съща грамофонна плоча докато спрем да ги слушаме и не осъзнаем, че никой няма да ни помогне. Учителите мене не ме интересуват, на мен не ми ги цитирайте.

    ОтговорИзтриване
  23. Няма майтап, няма измама, тази дискусия все едно съм си я написал аз като разказ, а то си е една напълно реална дискусия, личи си че нещата си действат интензивно... ще се видим нататък, ако вече не сме ;)

    ОтговорИзтриване
  24. Здравейте Абе бях се отчаял че нема да се включат и други в форумчето което таино се завихря тука някаде :))))
    Специално към Assertt - това което казваш за греха е точно така дори ще внеса още яснота от личен опит , но за кармата грешиш дълбоко .
    Концепцията за греха е заложена умишлено във всяка религия за да не може един духовно устремил се човек да се извиси а да потъне вярвайки че е грешен и нищо не може да направи за себе си . От личен опит ви казвам че грехът и убежденията че правя нещо грешно проникват от долните чакри 1 земна и 2 сексуална . Пазят се там и се залагат там понеже това са връзките ни с майката богинята , а тъмната богиня и неините по малки богини го използват като оръжие , това е тяхната област на деиствие специалност и още тъгата СЪЖАЛЕНИЕТО мъката, а на мъжката част е страха и контрола.
    А карма е закон на вселената които тъмните се опитаха да го обърнат в тяхна полза ама не успяха и ти си го изпитал също на свои гръб - ( "Как ще изчистиш в този затвор чужда карма, като ТЕ продължават да я генерират в огромни мащаби и ни я слагат на нас, които доброволно се съгласяваме, че наистина я имаме и наистина сме "грешни" - НЕ, НЕ СМЕ! Аз го преживях това, през ада минах и се молих, и се унижавах и просих прошка и така най-голямата отрепка се почувствах, но по-зле стана." )
    За изкривяването те са майстори в това , усъвършенствали са се милиони години
    И да ти се скарам (понеже на мене ни е било насадено че е лошо да се скараш на някой - пример за грях) твърде много си развил логическото мислене и възприемаш информацията като машина , като нещо студено и безжизнено , започни да я чувстваш нека оживее . Аз не те изхвърлям от системата понеже съм се зблъсквамл с типове които разбират само и единствено логическата информация , твоят метод е за тях .
    Когато прочетох коментарите ти се почувствах зле и психически объркано - не те съдя за всеки има място под слънцето.

    ОтговорИзтриване
  25. Браво на Анонимен страшно преживяване в 4 то измерение и много добре си се ориентирал къде да погледнеш в очите им те казват много и не могат да скрият истината .

    ОтговорИзтриване
  26. Freerider ето някои близак да моята вибрация като прочетох написаното от теб и по гърба ми тръгнаха много приятни вибрации и чувства.
    Много добре и аз очаквам с нетърпение да се съберем " просто на седянки по полянки " и да обменим идеи и да ги реализираме че ми писна от тиранията.
    Аз живея в Стара Загора а ти къде си и не само ти и другите хайде давайте ......

    ОтговорИзтриване
  27. Законът на Кармата е отменен, а на негово място влиза в сила Законът за Помилването. Това е направено с цел да ви помогне да проявите своята божественост. Всички дългове са опростени, всички съдебни дела са анулирани. Вие сте свободни да действате извън рамките на закона за кармата и в състояние на благодат :)

    ОтговорИзтриване
  28. Ченълингите са зловеща дезинформация на Новия световен ред. Командата на Ащар е пълна измислица на недобросъвестни хора. Говорят се глупости и пак глупости. Защо вярвате на тези дезинформации?

    ОтговорИзтриване
  29. Така наречените измерения са пълна измислица. Нямс такова нещо. Развинтените приказки за енергиите, за уж повишените вибрации са плод на болно съзнание. Не им вярвайте. Някой се опитва да ви зароби с тях. Като цяло ченълингите са зловещо изчадие.

    ОтговорИзтриване